Keresés

Ár:

 m. Ft.-tól

 m. Ft.-ig

Alapterület:

 nm.-től

 nm.-ig

Szobák száma:

 -tól

 -ig

Belvárosi családi ház

Szolnok belváros

Eladó családi ház üzlettel

Használt

Ár: 45 000 000 Ft

Alapterület: 124 nm

Szobák száma: 3

Azonosító: 1190131

Szolnok központjában, az autóbusz-pályaudvar szomszédságában fekszik az ingatlan. A 648 m2 telek teljesen körbekerített. Az utcafronton lakóépület, kis üzlethelyiség és vaskerítés határolja, a szomszéd telkek felé magas téglakerítés zárja le az udvart.

A lakóházban három szoba és hat egyéb helyiség található. A szobák és az ebédlő aljzata parkettázott, fapadlóval fedett, az előszobában, fürdőszobában, WC-ben és a konyhában pvc burkolat található. A fürdőszoba és a WC falai csempézettek, a többi helyiség festett. A nyílászárók hagyományosak, fából készültek. A melegvíz ellátásáról a fürdőszobában lévő 120 literes villanybojler gondoskodik.  A helyiségek fűtését egyedi gázkonvektorok biztosítják. Hasznos alapterülete 124 m2

A telek hátsó részén található egy különálló garázs, amely tégla alapú, és falazatú, a héjazata hullámpala. Aljzata beton, falai meszeltek. Villany közművel ellátott. Két bejáratú dupla garázs. Hasznos alapterülete 30 m2.

Az üzlethelyiség a lakóépület és a szomszédos lakóház között helyezkedik el. Tégla alapú és falazatú, lapostetős helyiség. Utcáról nyíló külön bejárata van. Hasznos alapterülete 20 m2.

Az ingatlan társasház építésre kiválóan alkalmas, de felújítás után családi házként is lakható.

Kapcsolattartó munkatárs: Gulyás Judit

Telefon: +36 20 99 12 532

E-mail: ingatlanaktivator@gmail.com

« Ajánlataink

Munkatársaink

Gulyás Judit

Telefon: +36 20 99 12 532

E-mail: ingatlanaktivator@gmail.com

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom